به گزارش خبر گزاری حوزه، دوماهنامه علمی فرهنگی و اجتماعی زنان در این شماره خود موضوع تفکيک را از دو زاويه مديريتي و کارشناسي بررسي کرده است و از زاوية کارشناسي با رويکردي مسئلهشناسانه به بحث از اين موضوع ميپردازد.
بخش نگاه ويژه این نشریه به تبيين نگاه مديريتي به اين مسئله پرداخته است و سؤالاتي از اين دست را طرح ميکند: صرف نظر از درستي يا نادرستي مصوبات قانوني کشور در موضوع تفکيک فضاهاي تحصيلي، آيا مديران ذيربط و نمايندگان مجلس موضع يکدست و درستي نسبت به اجرايي شدن اين مصوبه داشته اند؟ آيا از ظرفيتهاي مديريتي و قانوني خود براي تحقق مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي به درستي استفاده کردهاند؟
مصاحبه با حجتالاسلام حسين بستان، عضو هيئت علمي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پيرامون «سنجش سيستم آموزشي با هدف و ارزشهاي خود» و دکتر سعيد معيدفر با عنوان «تفکيک جنسيتي در دانشگاهها» بخش گفتگوي اين شماره را به خود اختصاص داده است.
در اين شماره دوماهنامه حورا گزارشي از کتاب «مسئله حجاب درجمهوري اسلامي»؛ همانديشي علمي «اقتصاد و جنسيت»؛ نشست علمي «الهيات جنسيتي» و همايش «تداخل اشتغال و تربيت در هامبورگ آلمان» تهيه شده و همچنين کتب «مسئله حجاب در جمهوري اسلامي» و «مسئله حجاب در غرب» معرفي و در بخش واژهنامه به تبيين «آموزش تک جنسيتي» پرداخته شده است.
«آموزش و جنسيت در کشورهاي اروپايي» نوشته معصومه جيريايي شراهي و ترجمه «نظريه گفتمان به مثابه نظريههاي جنسيت» از مقالات منتشرشده دراين شماره حورا به شمار میروند.
بر اساس اعلام روابط عمومی حوزه خواهران،علاقهمندان جهت دسترسي به اين نشريه ميتوانند به سايت دفتر مطالعات و تحقيقات زنان با نشانی www. wrc.ir مراجعه کنند.